İZMİR / KARABAĞLAR - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

15 - 19 Nisan 2024 tarihleri arasında "İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri" yapılacaktır. Aşağıda etkinliklere ait bilgilerin yer aldığı afişi inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için : https://izmirinternethaftasi.org/

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili açıklayıcı tüm bilgileri ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anmak için üretilecek tüm materyallerin indirilebileceği web sitesi adresi : www.18martetkinlikleri.com

Ekm

Öğrencilerimiz EBA hesaplarına ait şifrelerini - ilk defa ebaya giriş yapılıyorsa - e-okul bilgileriyle giriş yaparak veya öğretmen ya da velileri aracılığıyla şifre talebinde bulunabilirler.

Kas

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir halk sağlığı sorunu haline gelen diyabetin önlenmesi ve kontrolü amacıyla Sağlık Bakanlığımızca "Türkiye Diyabet Programı" yürütülmektedir. Bu program kapsamında Diyabet hakkında farkındalığın arttırılması ve öneminin vurgulanması amaçlanmaktadır.

Dünya Diyabet Günü, şeker hastalığına odaklanan küresel farkındalık kampanyasıdır ve her yıl 14 Kasım'da düzenlenmektedir.