İZMİR / KARABAĞLAR - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Nis

23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günde, kuruluşunun 104. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini rahmet ve şükranla anıyoruz. Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.

Nis

"15 - 19 Nisan İzmir İnternet Haftası"nda okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi ve okul panosu hazırlandı. Tüm öğretmenlerimiz belirlenen bir ders saatinde siberay.org web sitesi üzerindeki "siber farkındalık eğitimi" videosunu kullanarak öğrencilere konuyla ilgili sunum ve bilgilendirme yaptı. 5. sınıf öğrencilerimizle etkileşimli tahtada yapay zeka temalı code.org aktivitesi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenledik.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yıl dönümünü coşkuyla kutladık. İstiklal Marşı için "O şiir artık benim değildir. O milletindir. Benim millete karşı en kıymetli hediyemdir. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." diyen şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u minnetle, özlemle anıyoruz.

Ock

Gözde ÜLVAN, Levent BAYRAM, Erkan YEŞİL ve Ali İliş öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz. Emekleri için tüm paydaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.

Kas

6F sınıfı öğrencileriyle Okul Müdürümüz Murat BAŞER ve öğretmenlerimiz Arzu YAMAÇ , Şenol AKBULUT, Hasan YILDIZ ve Mine Atalay KILIÇ'ın katılımıyla Yurtoğlu Mahallesi Muhtarlığının kuzeyinde bulunan yeşil alanda "100 yılda her sınıf 100 ağaç dikiyor" e-Twinning projesi kapsamında fidan dikimlerimizi gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü kapsamında okulumuzda düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" coşkuyla gerçekleşti.

Ekm

7-22 Ekim kod haftası kapsamında okulumuzdaki öğretmenlerimiz ile Bilişim Teknolojileri öğretmeninin rehberliğinde tüm öğrencilerimiz için "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" teması kapsamında çeşitli kodlama etkinlikleri düzenlenmiştir.

Tem

Karabağlar Belediyesi'nin başarılı öğrencilere bisiklet hediyesi okulumuz öğrencilerinden Yiğithan Pınarlı'ya Belediye Başkanı Sayın Muhittin Selvitopu tarafından taktim edilmiştir. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Yakın zamanda emekli olmuş olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özlem İnegöllüler hocamız bizi ziyarete geldi. Kendisine teşekkür edip mutlu bir emeklilik diliyoruz.

May

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen dil öğrenim platformu Diyalekt, her yaş ve seviyeye uygun kullanıcılara, İngilizceyi eğlenceli bir şekilde öğrenme imkânı sunan web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur.

Ock

Okulumuz 2019-2023 Stratejik Planımız Güncellenmiştir.